• nyugdij
  • csalad
  • csapat
  • consulting

ajánlatkérés

Stratégia

Víziónk

Rávilágítani azokra az összefüggésekre, amelyek erősítik egymást.stratégi

Missziónk

Olyan call center megoldásokat nyújtani partnereink számára, amely során úgy teremtünk értéket, hogy egymás tudását és tapasztalatát őszintén megosztjuk.(Homecall Plus) Lakossági ügyfélkör számára az igényfelmérést követően úgy mutatjuk be az egyes biztosítók termékeit, hogy mindig biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb megoldást találjuk meg közösen. (tutibizti, HCP alkusz) Magyar állam, KKV és nagyvállalat számára olyan egyedi szolgáltatásokat fejlesztünk ki a biztosítókkal közösen, hogy az adott szektor egyedi elvárásait le tudjuk fedni. Hitelezési és pályázati képességünkkel minden igényre tudunk megoldást nyújtani. (HCP alkusz) Három üzletágunk és ügyfeleink együtt adják azt a lendületet, amely sikerre visz minket!

Szlogenünk

„Mindig többet adunk!”

Ügyfeleink

„Nyugdíjbiztosítás tájékoztatásunk annyira alapos és mindenre kiterjedő volt, hogy ajánlom a rokonaimnak is.”
Egy nyugdíjbiztosítást kötő ügyfelünk.

„Szeretek veletek dolgozni, mert őszintén elmondjátok a helyzetet, nincs mellébeszélés”
Call center szolgáltatást igénybe vevő ügyfél.

 

 

Ajánlatot kérek

Kérem, töltse ki az alábbi űrlapot és egy ingyenes ajánlatot kap Tőlünk. Hamarosan hívja Önt az ajánlattal kapcsolatban kollégánk.

Általános Szerződéses Feltételek

: 8 + 2 =

Homecall Plus

Kérem válasszon call center szolgáltatásaink közül!


valaszt

Biztosításkötés.hu

Lakosság számára biztosítási termékek közvetítése; elsősorban nyugdíjbiztosításokat ajánlunk ügyfeleink igényei szerint. www.biztosításkötés.hu


megnezem

HCP alkusz

Személyes tanácsadóink segítségével lakossági, KKV, nagyvállalat ill. az állam számára egyedi vagyon, felelősség, ÉPSZER biztosítások közvetítése alkuszi szerepkörben.


bovebben