• nyugdij
  • csalad
  • csapat
  • consulting

Széchenyi terv

Gyakornoki program a HOMECALL PLUS Kft-nél

A projekt azonosító száma: TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-0689

Kedvezményezett neve: HOMECALL PLUS Kft.

Projekt címe: Gyakornoki program megvalósítása a HOMECALL PLUS Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 26,76 millió forint

A támogatás mértéke 93.25 %

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2015.11.30.

A projekt tartalma: A HOMECALL PLUS Kft. 26,76 millió forint támogatást nyert a „Társadalmi Megújulás Operatív Program” című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében.

A HOMECALL PLUS Kft. a fejlesztés tárgyaként szereplő telephelyén 16 pályakezdő, gyakornok végzettségének megfelelő foglalkoztatását valósítja meg. A 16 gyakornok Irodai és ügyviteli (Ügyfélkapcsolati) foglalkozások munkakörben szerezheti meg gyakorlatát, a megszerzett Biztosításközvetítő szakmájában. A megfelelő gyakorlat megszerzésében a vállalkozás Ügyvezetői, mint mentorok segíti őket mindebben. A mentorok a gyakornokok munkakörével megegyező szakirányú, közgazdász, kereskedelem és marketing szak, főiskolai és biztosításközvetítői végzettséggel rendelkeznek, és több mint öt év, a gyakornok szakképesítéséhez kapcsolódó szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek. Így első végzettségüknek megfelelő munkahelyükön a gyakornokok megfelelő gyakorlatot tudnak majd szerezni. A vállalkozás a projekt keretében eszközbeszerzést is megvalósít, mely eszközök a gyakornokok munkájuk elvégzéséhez nyújt majd segítséget.

A Pályázó projektjének célja tehát a 16 gyakornok megfelelő mentorálása, hogy szakmájának megfelelő munkakörben dolgozhasson és ennek megfelelő szakmai tapasztalatot szerezzen. A projekt keretében a mentor olyan szakember, aki mentorként utógondozó, segítő, értékelő szerepkört tölt be a tapasztalatokkal még nem rendelkező pályakezdő fiatalok mellett. A mentor feladata a 16 pályakezdő szakmai segítése, munkájának, fejlődésének értékelése, előrehaladásának dokumentálása. A támogatott 9 hónap elteltével, értékelést ad munkájukról, amely egyben ajánlás (teljesítményértékelés) a későbbi munkavállaláshoz is.

A beruházás várhatóan 2015. november végén fejeződik be.

Ügyfeleink

„Nyugdíjbiztosítás tájékoztatásunk annyira alapos és mindenre kiterjedő volt, hogy ajánlom a rokonaimnak is.”
Egy nyugdíjbiztosítást kötő ügyfelünk.

„Szeretek veletek dolgozni, mert őszintén elmondjátok a helyzetet, nincs mellébeszélés”
Call center szolgáltatást igénybe vevő ügyfél.

 

 

Ajánlatot kérek

Kérem, töltse ki az alábbi űrlapot és egy ingyenes ajánlatot kap Tőlünk. Hamarosan hívja Önt az ajánlattal kapcsolatban kollégánk.

Általános Szerződéses Feltételek

: 10 + 5 =

Homecall Plus

Kérem válasszon call center szolgáltatásaink közül!


valaszt

Biztosításkötés.hu

Lakosság számára biztosítási termékek közvetítése; elsősorban nyugdíjbiztosításokat ajánlunk ügyfeleink igényei szerint. www.biztosításkötés.hu


megnezem

HCP alkusz

Személyes tanácsadóink segítségével lakossági, KKV, nagyvállalat ill. az állam számára egyedi vagyon, felelősség, ÉPSZER biztosítások közvetítése alkuszi szerepkörben.


bovebben