• nyugdij
  • csalad
  • csapat
  • consulting

ajanlat

Mit szolgáltatunk?

Call center szolgáltatások

Célunk, hogy az Ön üzleti igényét kiszolgáló hosszú távú partnerét megtalálja bennünk. Ezért a Homecall széles skáláját kínálja a testre szabható call center szolgáltatásoknak. Ha Ön javítani akarja az ügyfélszolgálatának színvonalát, ha növelni akarja bevételét, ha minél jobb minőségű időpontokat akar előállítani és növelni az értékesítőinek a találkozó számát, ha csökkenteni akarja cége költségeit, a Homecall kitalálja és megvalósítja Önnek a tökéletes megoldásokat. Közel 15 éves call center tapasztalat biztosíték arra, hogy képesek vagyunk megbirkózni a legnagyobb kihívást jelentő feladatokkal, legyen az call center ügyfélszolgálat kiszervezés, rendelés felvétel telefonon, call center helpdesk segítség nyújtás, bejövő hívásból eladás, kimenő telefonos értékesítés hangszerződéssel, telefonos időpont egyeztetés vagy akár piackutatás, ill. telefonos kárrendezés.

Lakossági biztosítások

Célunk, hogy Ön mindig olyan biztosítással rendelkezzen, amelyik a piacon a legmegfelelőbb ár – érték arányban. Ezért cégünk folyamatosan monitorozza a társaságok termékeit, ha új termék jön a piacra és Önnek kedvezőbb, mint a jelenlegi, felajánljuk az új megoldást. Így Ön mindig legjobb szolgáltatást kapja. Olyan biztosító társaságokkal szerződünk és ajánljuk Önnek, akik jelen tudásunk szerint megfelelő a tartalékszintjük, kárkifizetés során, korrekt módon térítenek. A biztosítási termékek széles palettájából a nyugdíjbiztosításra fókuszálunk akcióinkkal, amelyet telefonon majd online is meg lehet kötni. További termékeink, amely szintén telefonon megköthető, lakásbiztosítás, balesetbiztosítás, casco és kötelező felelősség biztosítás.

Cégek biztosításai

Célunk, hogy mind a kis és középvállalkozások, mind a nagyvállalatok számára biztosítás optimalizálást vállaljunk. Egyedi megoldásokat dolgozunk ki az adott cég igényeire szabva. Biztosítók terméket fejlesztenek nekünk a speciális szegmensekre, kárrendezés során aktív szerepet vállalunk, ahol az ügyfél érdekeit tartjuk szem előtt. A magyar állam műemlékeit és műkincseit képesek vagyunk biztosítani egyedi termék segítségével. Vagyonbiztosítás, cégvezetők szakmai felelősség-biztosítása, épület szerelés biztosítás, társasház biztosítás független közvetítését végezzük az általunk javasolt biztosítók segítségével.

Víziónk

Célunk rávilágítani azokra az összefüggésekre, amelyek erősítik egymást.

Know how transfer

Ahhoz, hogy hitelesekké váljunk a call center megbízóink szemében saját szolgáltatást is vállalunk, ami a biztosításközvetítés. Call center szolgáltatásainkat meg tudjuk mutatni a gyakorlatban, konkrét eredményeket publikálunk nekik és nem más ügyfél féltve őrzött titkát osztjuk meg!

Ügyfeleink

„Nyugdíjbiztosítás tájékoztatásunk annyira alapos és mindenre kiterjedő volt, hogy ajánlom a rokonaimnak is.”
Egy nyugdíjbiztosítást kötő ügyfelünk.

„Szeretek veletek dolgozni, mert őszintén elmondjátok a helyzetet, nincs mellébeszélés”
Call center szolgáltatást igénybe vevő ügyfél.

 

 

Ajánlatot kérek

Kérem, töltse ki az alábbi űrlapot és egy ingyenes ajánlatot kap Tőlünk. Hamarosan hívja Önt az ajánlattal kapcsolatban kollégánk.

Általános Szerződéses Feltételek

: 8 + 14 =
joomla contact module

Homecall Plus

Kérem válasszon call center szolgáltatásaink közül!


valaszt

Biztosításkötés.hu

Lakosság számára biztosítási termékek közvetítése; elsősorban nyugdíjbiztosításokat ajánlunk ügyfeleink igényei szerint. www.biztosításkötés.hu


megnezem

HCP alkusz

Személyes tanácsadóink segítségével lakossági, KKV, nagyvállalat ill. az állam számára egyedi vagyon, felelősség, ÉPSZER biztosítások közvetítése alkuszi szerepkörben.


bovebben